Percutian Yogjakarta aka Jogjakarta Part 6


Haiihhh....akhirnyerrr....tak sabar nak habiskan story jogja ni...ok..last citer ritu kat sini utk sesiapa yg x dan nk bace kan.... Jogja Part 5

Balik dr karok kul 12 lbh...smpi htl mandi borak jap sume dlm pkl 2 jgk la br tido...pastu kul 4 dah nak kena bangun pagi!!!!2 jam je tido...memang giler...bangun2 mandi pastu supir datang terus tido dalam keta je sementara nak sampai ke merapi...kite layan gambar je la k...jangan muntah plak tgk gmbr byk... =p





















Kiteorang amek pakej sunrise merapi ni dgn mas andie...actually mmg dr sampai jogja amek supir dengan die..dan die pun ade buat jeep and buat pakej merapi ni...so decide amek terus dengan die je...memang best giler!!!mas andie nye mmg gile2 la...seronok gile..sesiapa yang nk g jojga..memang rekemen sesangat mas andie ni...gerenti korang takkan menyesal punyer... =) almost 2 jam lebih gak la kiteorang tour merapi ni...best..sangat2 best..dengan view die yang cantik...sangat cantik ciptaan tuhan...oh yaa...pic2 yg korang tengok sume ni mas andie yg amekkan tau..hehe...pakej lengkap tour + photographer.... =)

balik dr merapi kiteorang lunch kat 1 kawasan tu..makanan die sedap gile..tak dan nak amek gambar sbb da lapo sgt time tu...abis tu trs check last hotel...mlm tu pergi taman pelangi...esok trs blk flight pkl 11 lebih...so..tu je la cerita pasal jogja... ^_^

p/s: itenerary psl jogja next entry blh???sbb nk kne cr blk wasap tu....tp mcm da ilang je... =(



No comments :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page