Perth ----> Sydney


Berhabuk da blog ni...lama sgt xupdate...alhamdulillah, skunk ni my hub da selamat berada di bumi sydney..perjalanan die masih jauh...macam2 kisah perit die mase die kat sydney..tp tu next entry ok...akan diceritakan...tapi die still duk rindu kije ladang die dan kawan2 ladang die...bukan senang nak senang tau...sume tu atas hasil usaha sendiri...

kite layan pic last moment die hang out dengan kawan2 perth die... =)


Ni lautan Hindi...hub yg cakap la...tp name tempat tak tanya laki i plak...haha



tempat yang sama but view yg berbeza


sapakah itu??

mase ni tgh vc....cantikknya ciptaan tuhan...

kawan-kawan perth




Yg ni pink lake laki i ckp i tlg bgtau je..

Overall hub ckp...kat sana best...walaupun kije macam bangla...tapi nature die orang die sume baik2...die cakap polis sana ke or mat salleh sana suma takde pun nak pandang serong kat diorang..kire die cakap..selagi takde orang sekeliling buat report..polis kat sana takkan senang2 nak tangkap orang tak tentu pasal...barang makan jangan cakap la...hub cakap murah giler..jangan convertkan ke RM.. lau korang convertkan ke RM mmgla korang ckp mhl...cuba korang bandingkan ikt amount cth cm 5AUD sane...kt mlysia RM5 cam tu haa...lg 1 ritu diorang buat kambing bakar...skor kambing tu 40AUD je..tinggi motor...murah tak murah kan?bukanlah nk bandingkan malaysia dgn oz..tp bile dipikrkan life kt mlysia yg kte xtau smpi bile ekonomi nk jd mcm ni...entahlah nk ckp..tepuk dada tanya selera



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page