oUr 1sT YeAr ReLaTiOnShIp..!!!

darl...!!!i'm so excited 2day...tup tap tup tap....its our 1st year..!!wahh....dlm mengharungi mcm2 dugaan....berkat kesabaran aku n en. michi...kami still bersama hingga akhir ni..rser mcm br smlm kiteorg declaire...hehe..paperpun...our relationship hrs diteruskan utk menempuh hari2 menuju perkahwinan kami nanti...doa2kan la yer moga jdh kami berkekalan sehingga akhir hayat...seronok rsenyer hr ni...mcm dlm mimpi lak rsenyer bler hr ni genap setaun perkenalan kiteorg...??excitednyer...blm smpi setaun perkenalan kiteorg aku da jd tunangan en. michi aku ni n hr ni..genap setaun kiteorg knl..wow..!!teruja btl...igtkn perkenalan yg singkat n trs disatukan dgn tali pertunangan akan menjejaskn prhbgn kiteorg..yer la..sbb msg2 msh blm ckp matang utk mengenali ati budi msg2 time tuh...maklumlah time tuh x smpi 6 bln kiteorg knl then dier propose aku...hehe...p ikatan tunangan kami menjdi lbh indah n kukuh smpilah kami dpt berthn antre satu smer len smpi hr ni....waahhh...romantiknyer...hehe....

Aku hrp...hbgn aku n en. michi aku ni akn brjln dgn lncar tnpa sebarang gngguan..mngkn dier jdh aku yg sggp menerima diri aku seadanya...besh2...suker sgt dikurniakan seorg lelaki yg blh menahan dgn segale perangai n tngkah laku aku ni yg serba kekurgn..almkalumlah...xsumer manusia tuh sempurna kn....tiap manusia xlari dr wat silap..so..tiap keslhn tuh hrslah diigt sbgai pngjran tuk kiter spyer berhati-hati len kali....

ooppss..!!terigt tntng celebration...aku pn x sure g nk smbt ker x sbb aku ngn en. michi aku skunk kiteorg msg2 sbk dgn kerjaya msg2 n dier pn jauh dr aku...so..mngkin kiteorg xdpt nk celeb rsenyer...hnyer mampu ucap jerk la..huhu..sedey kn...hehe...xderla..aku ok jerk...p mnerlah tau kn weekend ni aku blk kg en. michi aku tuh tetber wat surprise kt aku ker kn??ye r..sbb aku knl sgt dgn dier tuh yg sker wat surprise kt aku...hehe..paperpun kne lah tggu aku blk weekend ni br tau..wait n see org kterkan...hehe...

paperpun....HEPI 1ST OUR RELATIONSHIP MY FIANCE EN. MICHI...LUV N MIZ U MUCH...!!!MUUAAHHXX..!!!! (^_^)





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page