adakah....

hye...rsernyer da beraper bln da aku x update status kt blog aku ni kan..??hmm...aper yg aku nk citer tntng aku eh..??hmm..aku da jd seorg yg br n trskn idup aku tnpa toleh kebelakang lg..hihi..seronok sgt..rser bebas giler...xyh nk pk perasaan saper2 lg...p ader 1 story nk citer kt korg ni....huhu....hr tuh aku lepak ngn member2 aku..da lmer x jmper kn..so..lpk la kt kdi mmber aku...ntah mcm mner..member aku lg sowg ni ajk kiteorg p karok..kiteorg pn decide nk g..then kwn aku yg kiteorg pggl nisa ni member dier col...member dier pn ajk p karok..so,nisa decide kiteorg join group member dier ni...smpi2 jerk kt karok tuh..aku igtkn pompuan jgk kwn2 dier...maklumlah...lau sumer pompuan sng skit nk menyalak tanpa segan kn...almaklumlah luka blm sembuh lg time tuh...haha...oklah..smbng citer td...msk2 jerk kt bilik karok tuh..tgk2...member dier sumer lelaki..aduh..!!potong stim btl la...drop my water face la lau sore aku sumbang mambang nyanyi..haha...so..biler kwn aku kenalkan aku ngn member2 dier..kiteorg pn karok la..p aku x karok pn..xnk la aku karok...wat malu jerk t lau sore x sdp..nk dijadikn crite...lps dr kes karok tuh...kiteorg jd kawan...aku pn asyik la hr2 duk lpk ngn diorg jerk...mmg best n happening la lepak ngn diorg...giler2 plak tuh..haha...yg bestnyer..aku dpt KAWAN BARU...k lah..aku xtau nk ckp per lg coz aku xtau per yg akn brlaku next step..tggu update dr aku k... =)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page