Travel Mood On!


Haishhh...dah tak sabar da rasenyer nak pergi bercuti ni...last pergi bercuti tahun 2008 tak silap..tu pun pergi beijing,China...masa tu tak berblogging lg...budak hingusan lg masa tu...haha...kalau dalam malaysia ni ada la g bercuti jugak...ni luar dari malaysia memang da lama giler la....tu yang jadi jakun kejap...haha

Ni kire pakej skali la ni untuk release tension lepas exam....tapi mama minta maaf yer anak2..sebab papa takde..so mama tak berani nak bawa korang jalan jauh2..takut mama tak boleh handle sensorang..lagipun ni girls trip...kawan-kawan sekolah mama yang organize...so husband and anak-anak memang tinggal la...alhamdulillah la sume dapat husband and family and in law yang ok..tu yang syok tuuu!!! 😄😄😄😄

Nak tau kiteorang nak gi mana tak????

Tadaaa!!!!


Indonesia kat mana tu kena la tengok next post tau...sangat recomended...!!!!rasa macam nak repeat je tapi tak tau la biler kan....gambar banyak sangat jadi memang jenuh la aku nak sort out sume gambar-gambar dalam hp ni haa...bawak je go pro tapi tak guna pun,..last2 guna hp je...haha...insyaallah aku akan cuba masukkan ceriter aku g bercuti ni kt next post....daa~~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page