Sydney 2017 - Syurga Perfume =D

Entry kali ni psl sydney jgk...tp xtau la termasuk ke x dlm story sydney sebabnye entry kali ni nak citer pasal minyak wangi je...giler tau x tgk minyak wangi kat sane....murah gileeeerrr..!!!hari 1st day dpt grab sebotol....pastu amek order utk org sape yg nk beli....lg 2 hr nk blk tu dpt grab lg 2 botol...i is hantu minyak wanggiiii kalau nak tahu... =D nak rekomen la klu korang p sydney..klu p melbourne ke perth ke aku xtau la kan ape nme die or ade ke x....name kedai tu Chemist Warehouse...kat dlm tu mcm2 ade...kosmetik,skincare,supplement,perfume....rambang mater wehhh...murah plak tuh....aku yg msk kedai tu 2 kali tapi tempat lain2 la...nek juling tgk minyak wangi murah...xcaye....tgk ni...













haa..nampak x harga die....puluh2 je...ade tu belas ringgit je..kalau convert duit malaysia yg belas tu br 30++ la lebih kurang....xke murah....kt chemist ni aku beli midnight fantasy yg 100ml punye dgn jlo 100ml...pastu taylor swift yg 30ml kot 1...3 barang tu xsmpi 50aud... *_*

second kedai kiteorg g kt DFO homebush...haa..kt situ die mcm outlet...brg2 branded mcm levis, coach,furla kt situ ade jual..blh thn jgk la murah....murah sikit dr malaysia rasenye sebab aku xbeli pn so aku xtau... =p so aku g jgk kedai perfume sbb ade org order...kiteorg x g chemist sbbnye da jauh dr tmpt kiteorg jln...so laki aku bwk g DFO je survey tgk ade x perfume yg diorg mintak tu...

ni kat DFO ↓↓↓↓






















rambang mate kan tgk???insyaallah next year aku akn fly lg ke sane nk jmpe laki aku...so aku mcm terpikir-pikir nk jadi persoal shopper utk perfume la plak..haha...ye la..sambil menyelam minum air kan...da la skunk ekonomi xberapa nan hado....kenalah cari inisiatif lain kan...so far mane yg beli dgn aku tu tima kasih byk2 yer..siap mention bile nk g lg..nk kirim lg...adess....saba ye..nnt klu aku fly lg aku akn war2kan...korang xnk order ke?? =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page