New Semester!


Nampak beno pemalas nak hupdate blog lately...banyak sangat benda nak kena settle down...termasuklah kerinduan terhadap en. suami...masuk ni da 2 bulan kami berjauhan...isk..isk...rindu weh...giler ko tak rindu kat suami...

Rindu-rindu jugak...ni nak habaq semester baru da sampei....semalam first kelas untuk semester baru ni...alhamdulillah...2 semester keputusan sume lulus...sem ni harap-harap bolehlah lulus dengan cemerlang,gemilang dan terbilang..muahaha...

Semester baru ni tak amek banyak subjek pun...4 subjek tapi 3 je paper final...ikutkan nak tambah lagi subjek...tapi tak lepas plak sebab dah validate...so tak boleh nak tambah subjek...(padanlah muka..validate cepat now..)takpelah...next sem nak amek subjek lebih sikit sebabnyer nak bagi maintain jam kredit and taknak repeat and nak cukupkan jam kredit kalau boleh...semalam first kls...untuk sem ni aku dapat sume lecturer perempuan...1 je lecturer lelaki...kelas mandarin...untuk first kelas ni..ape yang aku boleh simpulkan...economics 415..lecturer straight ckit tapi okey maybe sebab die da tua kot..lagipun da 35 tahun mengajar kat uitm..so die cakap die da masak dengan sikap pelajar...haha..2 subjek lagi so far lecturer muda lagi and best..tak pressure...tapi bukan ke orang cakap lecturer pompuan ni fussy ckit kan???hurmm...rase kat subjek eco ni kena fokus lebih sikit sebab lecturer straight kan..haha...



Subjek baru untuk sem ni...



Mudahan-mudahan sem baru ni aku dapat memperbaiki kelemahan aku masa sem lepas..amin amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT . All rights reserved. | Sign in | Top of page